TONELINK™ APP − SUPPORT

APP TIL TONELINK HØREAPPARAT KOMPATIBILITET

Appen til TONELINK fungerer sammen med Android- og Apple-enheder. Kontrollér kompatibilitetslisten over understøttede modeller.

BEREGNET TIL AT GIVE DIG FORDELE

TONELINK appen er beregnet til at give dig fordelene ved nemt at kunne fjernbetjene høreapparaterne via en Android- eller Apple-enhed, som du har lige ved hånden.

TONELINK appen indeholder nøglefunktioner, såsom programskift.

TONELINK APP-SUPPORT LÆREPROGRAMMER

FAQ TIL BRUGERE AF TONELINK APPEN

Få svar på dine spørgsmål om TONELINK appen i afsnittet FAQ.

Brug for mere hjælp?

• Hvad der TONELINK teknologi?
      TONELINK appen omdanner din smartphone til en fjernbetjening til høreapparater. Den bruger telefonens højttaler til at sende akustiske envejskommandoer, såsom justering af lydstyrke og skift af høreapparatprogram. Der må ikke være eksterne lydkilder eller Bluetooth enheder, der forhindrer telefonens højttaler i at afspille lyde.

• Hvorfor og hvordan skal jeg parre mine høreapparater med TONELINK appen?
      Du skal følge parringsproceduren for at forhindre andre brugere af smartphones i uforvarende at kontrollere dine høreapparater. Når du tænder for høreapparaterne (ved at åbne og derefter lukke batteridøren for de fleste høreapparaters vedkommende), er de i parringsindstilling i de første 3 min. På appens startskærm skal du først trykke på menu-ikonet i øverste venstre hjørne, derefter på "Ny parring" og siden følge de enkle trin. 3 min. er rigelig tid til at gennemføre proceduren.

• Hvorfor reagerer mine høreapparater ikke på TONELINK?
      Hvis du befinder dig i støjende omgivelser, kan du overveje at øge lydstyrken på din smartphone lidt for at undgå, at den omgivende støj maskerer de akustiske kommandoer. (BEMÆRK: Tag aldrig din smartphone op til øret, mens du bruger TONELINK appen). Et andet almindeligt problem er, at høreapparaterne ikke er "parret" med TONELINK appen. På appens startskærm skal du først trykke på menu-ikonet i øverste venstre hjørne, derefter på "Ny parring" og siden følge de enkle trin.

• Mine høreapparater er tilpasset med Zen+-programmer. Hvordan får jeg adgang til dem?
      Med et langt tryk på "Næste program" i appen skifter høreapparaterne mellem standardprogrammer og Zen+-programmer. Fremgangsmåden er meget lig den måde, du skifter program på med den fysiske knap på høreapparaterne.

• Hvorfor beder appen mig om at øge lydstyrken i min telefon?
      For at høreapparaterne kan detektere de akustiske kommandoer pålideligt, skal lydstyrken i telefonens højttaler holdes på et rimeligt niveau. Det varierer for de forskellige telefonmodeller. Reguler telefonens lydstyrke, og find den indstilling, der passer dig bedst.

• Hvorfor viser TONELINK appen ikke batteristatus for høreapparaterne?
      TONELINK sender kun akustiske kommandoer til høreapparaterne som envejskommunikation. Det er ikke muligt at hente oplysninger om f.eks. batteristatus fra høreapparaterne.

• Kan jeg bruge TONELINK appen sammen med en COM-DEX?
      Nej. Når din telefon er parret med en COM-DEX eller andet Bluetooth audioudstyr, kan TONELINK ikke sende akustiske kommandoer via telefonens højttaler. Vi anbefaler at bruge COM-DEX appen i stedet for TONELINK appen, hvis du ønsker at bruge COM-DEX funktioner såsom streaming.

• Når jeg vælger "Bagved" fra Direktionelt fokus, hvorfor hopper høreapparaterne så til Universal?
      Nogle høreapparatmodeller, såsom CIC, understøtter ikke retningen "Bagved". Programmet hopper derfor til Universal.

• Hvad er Direktionelt fokus?
      Direktionelt fokus er en funktion, som giver dig mulighed for at vælge, hvilken retning du ønsker, høreapparaterne skal fokusere på: Foran, bagved, højre eller venstre.

• Hvorfor blinker ikonet for telefonens lydstyrke rødt?
      Betjeningen af høreapparaterne fungerer ikke, hvis telefonlyden er slået fra. Det fungerer muligvis heller ikke, hvis lydstyrken er indstillet for lavt eller for højt. Når ikonet for telefonens lydstyrke blinker rødt, skal du muligvis justere lydstyrken til et niveau, der ikke er for lavt og heller ikke for højt.

DOWNLOAD DEN GRATIS TONELINK APP

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig Widex nyhedsbrev og få tips, nyheder og tendenser om høretab og høreapparater.

Tilmeld dig her

Vælg land