TO APPS TIL WIDEX EVOKE™

Med EVOKE kan du bruge en af to typer apps til at betjene høreapparaterne fra din Android- og Apple-enhed.

TONELINK appen indeholder nøglefunktioner, såsom programskift, mens EVOKE appen også indeholder SoundSense Learn, som guider dig til personliggjort hørelse.
EVOKE appen er kun til EVOKE F2 modellen (med W-knap).
TONELINK appen er beregnet til alle EVOKE modeller, undtagen EVOKE CIC-M-modellen.

EVOKE™ APP – SUPPORT

APP TIL EVOKE HØREAPPARAT KOMPATIBILITET

Appen til EVOKE høreapparatet fungerer sammen med Android- og Apple-enheder. Kontrollér kompatibilitetslisten over understøttede modeller.

BEREGNET TIL AT GIVE DIG FORDELE

EVOKE appen er beregnet til at give dig fordelene ved nemt at kunne fjernbetjene høreapparaterne via en Android- eller Apple-enhed, som du har lige ved hånden.

EVOKE appen indeholder nøglefunktioner, såsom programskift, samt SoundSense Learn, der guider dig til personliggjort hørelse.

EVOKE APP-SUPPORT LÆREPROGRAMMER

TV PLAY LÆREPROGRAMMER

1. Tilslut TV PLAY til dit TV
2.A Dan par mellem TV PLAY og dine Widex EVOKE™ høreapparater, og styr lyden med EVOKE-appen
2.B
Du kan også betjene TV PLAY uden appen
3. Placer TV PLAY diskret foran eller bag dit TV

FAQ TIL BRUGERE AF EVOKE APPEN

Få svar på dine spørgsmål om EVOKE appen i afsnittet FAQ.

Brug for mere hjælp?

DOWNLOAD DEN GRATIS EVOKE APP

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig Widex nyhedsbrev og få tips, nyheder og tendenser om høretab og høreapparater.

Tilmeld dig her

Vælg land/region