BEYOND™ HØREAPPARAT & APP - SUPPORT

SIKR DIG, AT DU FÅR MEST MULIGT UD AF DIN BEYOND™ LØSNING

BEYOND™ APP KOMPATIBILITET

BEYOND™ løsningen fungerer med iPhones, iPads og iPod. Du kan også bruge Apple Watch.

BEYOND™ løsningen er designet og testet til ovenstående enheder - for at sikre, at du får det bedste ud af BEYOND™ løsningen.

Hvis du vælger at bruge en ældre enhed, fx iPhone 4s, er funktionaliteten ikke garanteret.

BEYOND™ løsningen er designet og testet med Apples operativsystem iOS 9.0 og WatchOS 2 på Apple Watch.

BEYOND™ løsningen er optimeret til Android enheder, der bruger Android OS version 6.0 eller nyere.
VIDSTE DU AT?
Dit BEYOND™ høreapparat forbinder med din iPhone gennem en strømbesparende version af 2,4 GHz Bluetooth, hvilket sikrer lang batterilevetid.

OPDATERING AF BEYOND™ HØREAPPARATER

Hver gang du tænder dine BEYOND™ høreapparater, checker appen automatisk, om den nyeste og bedste software er installeret i høreapparaterne.

BEYOND™ appen opdaterer automatisk og trådløst softwaren i dine høreapparater.

Det tager et minut per høreapparat. Du skal ikke gøre noget udover at trykke OK på din iPhone.

OPDATERING AF BEYOND™ APP

BEYOND™ app bliver automatisk informeret, når en ny version af appen er tilgængelig til download. Sikr dig, at WiFi eller mobildata er slået til på din iPhone.

For at tillade appen at opdatere automatisk skal du slå Automatisk opdatering af apps til i Indstillinger/iTunes & App Store.

Hvis du har Apple Watch forbundet med din iPhone, opdaterer BEYOND™ appen automatisk på Apple Watch trådløst.

Brug for mere hjælp?
VIDSTE DU AT?
For at få den bedste streaming udendørs skal du holde din telefon i hånden eller skjortelommen. Du kan også bære din telefon i et armbånd, når du dyrker udendørs sport.

BEYOND™ SUPPORT VIDEOER

Sådan parrer du appen med BEYOND™ høreapparatet
Sådan bruger du Lydmixer i BEYOND™ appen

FAQ TIL BEYOND™ HØREAPPARATBRUGERE

Find svar på dine spørgsmål om appen, opdateringer og tilslutning i FAQ sektionen.

Brug for mere hjælp?

DOWNLOAD BEYOND APP GRATIS

Vælg land