ZEN THERAPY – LINDRING AF TINNITUS

Det unikke Zen Therapy program fra Widex hjælper med at lindre din tinnitus ved at afspille tilfældige, beroligende harmoniske toner – næsten som en spa til dine ører.

WIDEX ZEN THERAPY

ZEN toner er kun et af de fire elementer i Widex Zen Therapy. ZEN tonerne, som kombineres med det seneste inden for høreforskningen, hjælper dig med at slappe af, reducere stress og nyde alle de gode lyde omkring dig.
DE FIRE ELEMENTER I ZEN THERAPY
  1. Rådgivning til at træne og hjælpe det limbiske system til at ændre den negative tolkning af tinnitus ved hjælp af kognitiv og adfærdsmæssig indgriben

  2. Forstærkning til at stimulere ørerne og hjernen og forhindre overkompensation

  3. Fraktaltoner (ZEN) leveret på en diskret, umærkbar og bekvem måde, designet til både afslapning og til akustisk stimulering

  4. Afslapning program til brug sammen med adfærdsøvelser og søvnstyring

ZEN PROGRAM ELLER SEPARAT ENHED

ZEN er et unikt musikprogram, som er tilgængeligt i alle nyere Widex høreapparater. Men der findes også lindring i form af en separat løsning, der hedder ZEN2GO. ZEN2GO er en enhed med et integreret tinnituslindringsprogram. Ingen tilpasning er påkrævet, men vi anbefaler at få rådgivning fra en fagperson, som kan hjælpe dig med at integrere ZEN i et fuldstændigt livsstilsprogram, der kan hjælpe dig med at håndtere din tinnitus.

Vælg land

Widex A/S
Nymøllevej 6
3540 Lynge
Danmark
Tlf. 44 35 56 00