HØREAPPARATER, DER PLACERES BAG ØRET

Høreapparater, der sidder bag øret, er det perfekte valg, hvis du ønsker ekstra styrke i et elegant design.

Alle de elektroniske komponenter er pakket nøje sammen i en skal eller i et lille hus bag dit øre, og du kan vælge blandt mange størrelser, former og farver.

BAG-ØRET-HØREAPPARAT (BTE)

Bag-øret-høreapparater – som også kaldes BTE'er – er en rigtig god løsning til brugere med større høretab eller personer med små øregange.

Alle høreapparatets elektroniske dele er placeret i høreapparathuset, som sidder bag øret. En individuelt tilpasset øreprop og en slange sender lyd ind i dit øre. Du kan nemt justere lydniveauet og vælge programmer på de fleste BTE'er.

HØJTTALER INDE I ØREGANGEN, RECEIVER-IN-CANAL (RIC)

RIC-høreapparater ligner BTE'er i form og udseende, men de er mindre, fordi modtageren (eller højttaleren) placeres i eartippen i stedet for i høreapparathuset. Disse høreapparater er bedst egnede, hvis du har mildt til svært høretab.

RIC-høreapparater transmitterer lyden fra høreapparathuset bag dit øre via en tynd ledning til højttaleren, som sidder inde i øregangen. De giver ikke bare fremragende lyd, de er også diskrete og fuldautomatiske.

HØJTTALER-I-ØRET, RECEIVER-IN-THE-EAR (RITE)

Højttaler-i-øret-høreapparater (RITE) transmitterer lyd til en højttaler, som er placeret i øreskålen (concha), hulrummet i det ydre øre ved siden af øregangen.

Det afhænger af dit øres form og graden af dit høretab, om RITE-høreapparater er velegnede til dig. Hvis du ønsker et mindre høreapparathus end BTE, er RITE-høreapparater måske løsningen.

4 TRIN TIL BEDRE HØRELSE

1. Besøg din nærmeste høreklinik

2. Fortæl din historie om høretab

3. Få en hurtig og smertefri høreundersøgelse

4. Vælg dine nye høreapparater

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig Widex nyhedsbrev og få tips, nyheder og tendenser om høretab og høreapparater.

Tilmeld dig her

Vælg land/region

Widex A/S
Nymøllevej 6
3540 Lynge
Danmark
Tlf. 44 35 56 00