HØREAPPARATER, DER PLACERES BAG ØRET

Høreapparater, der sidder bag øret, er det perfekte valg, hvis du ønsker ekstra styrke i et elegant design.

Alle de elektroniske komponenter er pakket nøje sammen i en skal eller i et lille hus bag dit øre, og du kan vælge blandt mange størrelser, former og farver.

BAG-ØRET-HØREAPPARAT (BTE)

Bag-øret-høreapparater – som også kaldes BTE'er – er en rigtig god løsning til brugere med større høretab eller personer med små øregange.

Alle høreapparatets elektroniske dele er placeret i høreapparathuset, som sidder bag øret. En individuelt tilpasset øreprop og en slange sender lyd ind i dit øre. Du kan nemt justere lydniveauet og vælge programmer på de fleste BTE'er.

HØJTTALER INDE I ØREGANGEN, RECEIVER-IN-CANAL (RIC)

RIC-høreapparater ligner BTE'er i form og udseende, men de er mindre, fordi modtageren (eller højttaleren) placeres i eartippen i stedet for i høreapparathuset. Disse høreapparater er bedst egnede, hvis du har mildt til svært høretab.

RIC-høreapparater transmitterer lyden fra høreapparathuset bag dit øre via en tynd ledning til højttaleren, som sidder inde i øregangen. De giver ikke bare fremragende lyd, de er også diskrete og fuldautomatiske.

HØJTTALER-I-ØRET, RECEIVER-IN-THE-EAR (RITE)

Højttaler-i-øret-høreapparater (RITE) transmitterer lyd til en højttaler, som er placeret i øreskålen (concha), hulrummet i det ydre øre ved siden af øregangen.

Det afhænger af dit øres form og graden af dit høretab, om RITE-høreapparater er velegnede til dig. Hvis du ønsker et mindre høreapparathus end BTE, er RITE-høreapparater måske løsningen.

4 TRIN TIL BEDRE HØRELSE

1. Besøg din nærmeste høreklinik

2. Fortæl din historie om høretab

3. Få en hurtig og smertefri høreundersøgelse

4. Vælg dine nye høreapparater

Vælg land

Widex A/S
Nymøllevej 6
3540 Lynge
Danmark
Tlf. 44 35 56 00