PRISER

Hvor meget koster høreapparater?
Hvad koster høreapparater? Det er et spørgsmål, vi ofte hører, og svaret er ikke helt enkelt.

Høreapparaternes pris afhænger af mange faktorer, herunder: Din type og grad af høretab, din høreapparatmodel, tekniske funktioner, din sygeforsikring, dit geografiske område og hvilken type høreapparat, du vælger.  Den eneste, som kan give dig en præcis pris for høreapparaterne, er din lokale høreklinik.

Men hvad angår den virkelige pris for høreapparater - deres faktiske værdi - kan vi sige en hel masse. For der indgår mange elementer i den pris. Høreapparater er jo ikke bare hjælpemidler til at høre. Høreapparater er utroligt avancerede højteknologiske computere.

Prisen på høreapparater måles ikke bare på det stykke plastic, du kan se på ydersiden. Inde i de fleste høreapparater er der fem hovedkomponenter:
  • En mikrofon
  • En forstærker (eller en signalprocessor)
  • En mikrochip
  • En modtager (som også kaldes en højttaler)
  • Et batteri
Når alle disse komponenter sættes sammen, får du en enhed, som kan få selv personer med de allersværeste høretab til at høre tale som aldrig før. Det er svært at sætte et prismærke på hørelse. Desuden er høreapparater ikke bare simple forstærkere, så man kan ikke definere prisen alene ud fra forstærkeren.

Prisen for personlig service

De moderne teknologiske komponenter indgår i prisen på et høreapparat, men der indgår også andre elementer i værdien af din høreapparatløsning. Prisen på høreapparater inkluderer også en høj grad af personlig service.

Widex investerer meget i at sikre, at vores høreklinikker har de kompetencer og den træning, der skal til for at tilpasse dine høreapparater. Fagfolkene bruger specialiseret udstyr til at måle typen, graden og formen af dit høretab. De kan også undersøge dit øre og henvise dig tilbage til lægen, hvis du har nogen fysiske øreproblemer. Dette serviceniveau medfører en højere pris på høreapparater, men det er nødvendigt for at sikre, at dine høreapparater fungerer bedst muligt for dig.

Hvis du har et høretab, vil høreklinikken fortælle dig, hvilke typer høreapparater, der er tilgængelige for dig, og de vil programmere høreapparaterne, så de passer til dine specifikke behov.  

Her kan du købe høreapparater

Det er svært at definere en pris på bedre hørelse, og prisen på dine høreapparater vil afhænge af adskillige faktorer. Det er vigtigt, at du besøger en høreklinik for at finde ud af, hvilke høreapparater der er bedst til dig. Brug vores Shop Finder til at finde en Widex forhandler.


4 TRIN TIL BEDRE HØRELSE

1. Besøg din nærmeste høreklinik

2. Fortæl din historie om høretab

3. Få en hurtig og smertefri høreundersøgelse

4. Vælg dine nye høreapparater

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig Widex nyhedsbrev og få tips, nyheder og tendenser om høretab og høreapparater.

Tilmeld dig her

Vælg land/region

Widex A/S
Nymøllevej 6
3540 Lynge
Danmark
Tlf. 44 35 56 00