FANTASTISK TV-LYD TIL DINE HØREAPPARATER


Med WIDEX TV PLAY™ kan du nyde enestående TV-lyd gennem høreapparater med 2,4 GHz. TV PLAY er nem at indstille, streamer stereolyd direkte til dine ører og har et diskret design med en enestående lydkvalitet. Bare afspil og bevar forbindelsen.

Find en høreklinik

STORE TV-ØJEBLIKKE FORTJENER
DEN BEDSTE LYD

Uanset om du vil høre de seneste TV-nyheder eller bare slappe af med en film, så hjælper TV PLAY dig med at høre lyden fra dit TV bedre.

Med TV PLAY kan du fuldt ud nyde, lige hvad du ønsker at se – og høre gennem høreapparaterne. Med den patentanmeldte dobbeltantenne-teknologi giver TV PLAY dig maksimalt stabil streaming, så du aldrig behøver at gå glip af store TV-øjeblikke.

Find din nærmeste høreklinik, og afprøv TV Play allerede i dag.

HØR DET PÅ DIN MÅDE

Vil du gerne kunne styre lyden via din smartphone? Eller har du kun behov for en fjernbetjening?

Med TV PLAY kan du bruge en RC-DEX-fjernbetjening eller en app på din smartphone til at skifte program og ændre lydstyrke på dit høreapparat. Med smartphoneappen kan du også indstille fjernsynets lydstyrke, så det passer med omgivende lyde eller samtale. Du vælger selv, hvad du vil høre.

TV PLAY har vundet en Red Dot-pris for sit elegante og diskrete design.

PRISVINDENDE DESIGN
OG NEM INDSTILLING

Er du træt af endnu en TV-enhed, der forstyrrer indretningen af din stue? TV PLAY's prisvindende design er flot at se på. Med sit minimalistiske og elegante design falder TV PLAY naturligt ind i et moderne hjem og livsstilen.

Du kan vælge at lade den stå fremme eller placere den diskret bag dit TV. Det slanke, elegante design overgås kun af den nemme indstilling: 1,2,3 – så er du klar.

STYR, HVAD DU HØRER
– MED DIN SMARTPHONE

Med EVOKE appen kan du regulere TV'ets og høreapparaternes lydstyrke uafhængigt af hinanden.

Du kan vælge den rigtige balance mellem TV-lyden samt de omgivende lyde og samtaler. På den måde kan du blive ved med at kommunikere med personer omkring dig og aldrig gå glip af et vigtigt øjeblik.

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig Widex nyhedsbrev og få tips, nyheder og tendenser om høretab og høreapparater.

Tilmeld dig her

Vælg land/region

Widex A/S
Nymøllevej 6
3540 Lynge
Danmark
Tlf. 44 35 56 00