WIDEX MOMENT™ APPEN

DENNE APP GØR DET NEMT AT HØRE, SOM DU GERNE VIL HØRE
Med WIDEX MOMENT™ har du mulighed for at styre dit høreapparat fuldt ud ved hjælp af en app på din iPhone eller Android-telefon. Det har aldrig været nemmere at finjustere din hørelse, så du får præcis den lyd, du foretrækker – i præcis de øjeblikke, der er vigtige for dig.

Udvikling og gennemprøvning af intelligent teknologi har resulteret i en nem og intuitiv brugeroplevelse. Og en "dark mode" sikrer diskret brug.

HØREAPPARATKOMPATIBILITET

WIDEX MOMENT™ appen fungerer sammen følgende WIDEX MOMENT™ modeller:
  • mRIC (MRR2D)
  • RIC 312 (MRB2D)
Alle andre modeller bruger TONELINK appen, der giver dig enkel og diskret justering af nøglefunktioner som lydstyrke og programmer. TONELINK har ikke SoundSense Learn, som guider dig til personligt tilpasset hørelse.

DIT HØREAPPARAT LÆRER, HVAD DU FORETRÆKKER

Brug den praktiske funktion SoundSense Learn på startskærmen, og lad dig guide i realtid af maskinindlæring, så du får en bedre og mere personlig høreoplevelse. Ved helt enkelt at sammenligne forskellige lydprofiler og vælge mellem A og B får du en intuitiv måde at styre lydparametre på.

Med blot et par tryk kan du høre, som du vil, når du vil. 

OPRET DINE EGNE
PERSONLIGE PROGRAMMER

Kan du lide at gøre tingene på din egen måde? (Hvem kan ikke det?) Uanset om du er et teknisk geni eller teknofob, er det nemt at lave dine egne personlige programmer. Opret og navngiv dine nye programmer – du kan endda føje et unikt foto til hvert program.

Lad SoundSense Learn guide dig. Og lav et særligt program til dit kontor, din yndlingscafé og andre steder.

HOLD LAV PROFIL:
DARK MODE

Ingen ønsker at få unødig opmærksomhed, når man justerer sine høreapparater. Især ikke i teatret eller til en koncert, når lyset er dæmpet, og en app på telefonen pludselig lyser kraftigt op.

Med sin konstante "dark mode" er WIDEX MOMENT™ appen hurtig og nem at bruge diskret i både dagslys og mørke.

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig Widex nyhedsbrev og få tips, nyheder og tendenser om høretab og høreapparater.

Tilmeld dig her

Vælg land/region

Widex A/S
Nymøllevej 6
3540 Lynge
Danmark
Tlf. 44 35 56 00