HØREAPPARATERNES KONNEKTIVITET

HØREAPPARATERS KONNEKTIVITET PRIORITERES HØJT
Høreapparatteknologien er nået vidt, og høreapparaternes konnektivitet er nu vigtigere end nogensinde.

For vores høreapparater er konnektivitet altafgørende, fordi de skal kunne integreres problemfrit og fejlfrit med al den teknologi, du bruger i hverdagen.

Det er grunden til, at vi fortsætter med at udvikle høreapparater og audioudstyr, der opfylder dine forventninger til konnektivitetsteknologi.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Her kan du få svar på nogle af de spørgsmål, du måske har om kompatibilitet og dine Widex høreapparater.

Hvad menes der med høreapparaters konnektivitet?

Når vi taler om høreapparaters konnektivitet, taler vi grundlæggende om høreapparater, der kan forbindes med andre elektroniske enheder. Det omfatter de enheder, du bruger i hverdagen, som f.eks. din smartphone eller dit TV.

Widex tilbyder en bred vifte af konnektivitetsløsninger.

Med 2,4 GHz "Made for iPhone"-høreapparater kan du f.eks. nyde direkte streaming til dit høreapparat. Appen giver dig desuden fuld kontrol via din telefon.

Og med vores DEX audioudstyr kan andre teknologier integreres problemfrit i din hverdag.

Er Widex høreapparater kompatible med mobilenheder som f.eks. mobiltelefoner og tablets?

Med en app til 2,4 GHz-høreapparater, f.eks. EVOKE appen, kan du personliggøre din lytteoplevelse, skifte programmer, justere lydstyrken og oprette din egne personlige programmer. Hos Widex fortsætter vi med at forbedre kompatibiliteten. Gå til din kompatibilitetsside for at se de nye enheder, vi understøtter.

Hvis du ikke har en 2,4 GHz-løsning, kan audioudstyr hjælpe dine høreapparater med at kommunikere med andet lydudstyr. Det gælder for alle høreapparatmodeller med trådløs funktionalitet. Vi har flere audioenheder, der kan tilsluttes din mobiltelefon, og vi bestræber os på at gøre alle vores høreapparater kompatible med de fleste smartphones og andre mobile enheder.

COM-DEX er f.eks. en håndfri enhed til streaming af lyd til dine høreapparater fra enhver af dine mobiltelefoner. Og du kan kombinere COM-DEX med en app, så du kan styre lydstyrke, lydretning og programindstilling.

CALL-DEX er en ultrakompakt enhed til streaming af samtaler fra din mobiltelefon til dine høreapparater. Her skal du bare tilslutte CALL-DEX til telefonens jackstik.

UNI-DEX er en plug-&-play audioenhed med indbygget mikrofon.

Er Widex høreapparater kompatible med iPhones?

Ja. Vi har "Made for iPhone"-høreapparater, f.eks. BEYOND og EVOKE (Fusion2 modellen), der − som du nok kan gætte − er fremstillet specielt for tilslutning til iPhones.

Disse avancerede høreenheder sikrer direkte, stabil streaming til begge høreapparater og giver dig en enestående lydkvalitet fra enhver Apple-enhed.

Du kan kombinere streamingen med EVOKE appen, så du f.eks. kan justere programindstillinger og lydstyrke.

Kan jeg streame lyd til mit smart TV?

Ja, afhængigt af din høreapparatmodel.

Med TV PLAY kan du streame direkte til dine høreapparater og opleve en enestående lydkvalitet i et diskret design. TV PLAY er kompatibel med 2,4 GHz Widex høreapparater.

Med TV-DEX får du trådløs, forvrængningsfri TV-lyd i høreapparaterne, så du kan opleve lyden, præcis som tiltænkt, selv med andre modeller end 2,4 GHz-modellerne.

Kan jeg streame lyd fra computeren til høreapparaterne?

Ja, med UNI-DEX kan du streame lyd fra en computer via mini-jackstikket, så du kan holde Skype-møder eller nyde musik. Du skal bare sætte jackstikket i computeren, så er du klar.

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig Widex nyhedsbrev og få tips, nyheder og tendenser om høretab og høreapparater.

Tilmeld dig her

Vælg land/region

Widex A/S
Nymøllevej 6
3540 Lynge
Danmark
Tlf. 44 35 56 00