HØREAPPARATERNES KONNEKTIVITET

Hvordan tilslutter du dit Widex høreapparat til din smartphone?
Konnektivitet er en prioritet
Der er sket meget inden for høreapparatteknologi i de senere år. Nu har vi specielle telefoner til hørehæmmede personer, som kan tilsluttes direkte til dine høreapparater. Mobiltelefoner til hørehæmmede er også blevet smartere med ny teknologi, som giver dig mulighed for at lytte til musik eller føre telefonsamtaler, uden at du overhovedet behøver at tage telefonen ud af lommen.

Hos Widex mener vi, at dine høreapparater skal fungere sammen med al den teknologi, du har brug for i dit liv. Derfor er konnektivitet en topprioritet for os. Vi arbejder altid målrettet på at designe nye høreapparater og nyt audioudstyr, som opfylder kravene for fremtidens teknologi.

Her kan du se svarene på nogle af de spørgsmål, du måske har om kompatibilitet og Widex høreapparater.
Er Widex høreapparater kompatible med mobile enheder som f.eks. telefoner og tablets?
Ja. Widex høreapparater kan forbindes med de fleste telefoner, tablets og mobiltelefoner via audiotilbehør. Audiotilbehøret gør det muligt for dine høreapparater at kommunikere med andre elektroniske enheder, f.eks. din mobiltelefon, TV, fastnettelefon eller radio.

Er Widex høreapparater kompatible med de fleste mobiltelefoner?
Ja. Nyere Widex høreapparatmodeller forbindes nemt med de fleste mobiltelefoner via UNI-DEX, en halsbåren audio-enhed. UNI-DEX’ indbyggede mikrofon gør det muligt for dig at tale håndfrit og lytte til musik på din telefon eller tablet. UNI-DEX fungerer med næsten alle telefoner.

Er Widex høreapparater kompatible med iPhones?
Ja. Widex høreapparater kan forbindes med din iPhone via en UNI-DEX, eller den meget diskrete CALL-DEX som kan anvendes sammen med de fleste mobiltelefoner med mini-jack-stik. UNI-DEX gør det muligt for dig at tale og lytte til musik håndfrit på din iPhone og de fleste andre mobiltelefoner.

Findes der Widex høreapparater med Bluetooth?
Mange producenter tilbyder Bluetooth i høreapparater. Vi tilbyder noget, der er endnu bedre. Widex høreapparater anvender WidexLink, en trådløs teknologi, som streamer bedre end Bluetooth. I modsætning til Bluetooth, som er den mest almindelige trådløse teknologi, så er WidexLink designet til at streame netop til høreapparater. WidexLink bruger mindre strøm, er ekstremt hurtig og sikrer, at der ikke er hverken forsinkelse eller udfald af lyd.

ONLINE HØRETEST

Det er meget nemt at gennemføre vores online-høretest. Du skal bare svare på fem simple spørgsmål og lytte til nogle få lydeksempler. Du vil modtage dine resultater med det samme.

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig Widex nyhedsbrev og få tips, nyheder og tendenser om høretab og høreapparater.

Tilmeld dig her

Vælg land

Widex A/S
Nymøllevej 6
3540 Lynge
Danmark
Tlf. 44 35 56 00