WIDEX HØREAPPARAT BATTERIER

Med et frisk høreapparatbatteri kan dit høreapparat arbejde med maksimal kapacitet. Det er en god ide altid at have et ekstra batteri eller to med dig, så du hurtigt kan skifte batteri, hvis batteriniveauet er ved at blive lavt.

Batterityper
Alle enheder fra Widex kører på zink/luft-batterier.  Vores batterier er kodet med et tal og en farve. Se vores brugsanvisning til enheden for at finde ud af, hvilken farve du skal bruge.

  • Størrelse 10: Gul

  • Størrelse 13: Orange

  • Størrelse 312: Brun

  • Størrelse 675: Blå
Hvad skal du vide om batterier til høreapparater?
Hold dine batterier forseglet, indtil du er klar til at bruge dem. Hvis du fjerner etiketten, vil de begynde at tabe strøm, og de vil være flade efter ca. 4 uger, selvom du slet ikke bruger høreapparatet inden for den pågældende periode.

Dine batterier skal opbevares på et køligt, tørt sted uden for børns og kæledyrs rækkevidde. Batterier er farlige, hvis de sluges. Opbevar dit høreapparat med batteriskuffen åben for at sikre, at det ikke bruger batteri, når det ikke er i dit øre.

Når det er tid til at skifte batteri, skal du fjerne etiketten og lade batteriet "ånde" i 60 sekunder, inden du sætter det i høreapparatet. Udskift høreapparatbatteriet på et fladt sted uden rod og med en blød overflade. Et køkkenbord med dug på er ideelt.

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig Widex nyhedsbrev og få tips, nyheder og tendenser om høretab og høreapparater.

Tilmeld dig her

Vælg land/region

Widex A/S
Nymøllevej 6
3540 Lynge
Danmark
Tlf. 44 35 56 00