Nature

INTELLIGENT I DAG
SMARTERE I MORGEN

WIDEX EVOKE™
− VERDENS FØRSTE INTELLIGENTE HØREAPPARAT

Dette høreapparat udvikler sig i det virkelige live for hele tiden at blive mere intelligent. 
Interaktive muligheder sætter dig i stand til at udforme din lytteoplevelse og overtage den fulde kontrol, hvis ønsker det.

Og hvis du bare vil læne dig tilbage? Så tilpasser EVOKE høreapparatet sig automatisk til dine behov og dit miljø. Det har aldrig være nemmere at få fantastisk lyd i en travl hverdag.

DU HJÆLPER DET MED AT BLIVE
ENDNU SMARTERE

Widex SoundSense Technology betyder, at EVOKE udvikler sig, hver gang du bruger det – som man kan forvente det af et intelligent høreapparat. Det skyldes, at EVOKE lærer af forskellige situationer, når du og andre personliggør din lytteoplevelse.

Vi bruger anonyme data til at skabe en bedre lytteoplevelse for alle. Det fantastiske høreapparat, du køber i dag, udvikler sig til at blive endnu bedre i morgen!

DIT LIV,
DINE HØREBEHOV

EVOKE kender forskel på klassisk musik og popmusik. Hvordan et møde lyder anderledes end et selskab. Og det holder trit med dig inde såvel som ude. Det kortlægger dit miljø og tilpasser sig i overensstemmelse hermed.

Da de lyde, du udsættes for, konstant ændrer sig, reagerer EVOKE høreapparatet på miljøet omkring dig ved hjælp af Fluid Sound Analyzer.

SÅ NEMT SOM
NOGLE FÅ TRYK

Skal lyden være endnu mere personliggjort?

Lær EVOKE, hvordan du foretrækker at høre ved hjælp af nogle få tryk på EVOKE appen. SoundSense Learn giver dig to lydprofiler at vælge imellem. Du skal bare lytte til dem og vælge den lyd, du foretrækker − lige så mange gange du vil.

Det har aldrig været nemmere at opnå et godt resultat − lige på stedet.

LIVAGTIG LYD
DER KOMMER NATURLIGT

Inden for audiologi har hver lyd sin egen "opskrift". Og jo mere livagtig lyden er, jo nemmere er den at høre. Derfor har vi givet EVOKE den mest naturlige lyd, du kan få fra et høreapparat.

Det kan være, at du gerne vil høre metal ved en rockkoncert – men ikke en metallisk lyd i høreapparatet. Oplev selv kvalitetsforskellen.

NÅR DU BARE VIL LÆNE DIG TILBAGE

Ikke alle ønsker at styre deres egen høreoplevelse.

Når du hellere vil læne dig tilbage, så prøv Universal-programmet. Med det tilpasser EVOKE sig automatisk til dine behov og dit miljø ved hjælp af den indbyggede Fluid Sound Analyzer og Controller, så du får den bedste autopilot nogensinde.

DETTE HØREAPPARAT
GLEMMER ALDRIG

I støjende omgivelser skal høreapparatet filtre alt det fra, som kan forhindre dig i at høre tale. I stille omgivelser vil du derimod gerne høre alle de hårfine detaljer.

EVOKE har en indbygget Fluid Sound Controller, der indstiller den optimale lyd til de forskellige lydmiljøer. Justering af høreapparatet er nu nemt, og EVOKE tilpasser sig hurtigt til ændringerne i dit liv.

DU BESTEMMER
HVAD DU GERNE VIL HØRE. PRØV DET IDAG!

EVOKE glemmer aldrig – men da høreapparatet er så intelligent, kan det være, du glemmer, at du bruger det.

Den indbyggede SoundSense Adapt teknologi gør, at det husker alle de ændringer, du foretager, og bruger dem intelligent i lignende situationer – selv når du befinder dig i et helt nyt miljø.

Dette intelligente høreapparat er bare . . . intelligent.
 

Prøv det selv hos en af vores forhandlere - helt uforpligtende!
Ed foretrækker at trække stikket ud. Men uanset hvor han er, ønsker han at styre sit høreapparat intuitivt − og sikre, at det fungerer automatisk. Se hvorfor.
Anna vil ikke gå glip af et eneste øjeblik af sit barnebarns pludren. Eller af noget andet, der giver hendes liv mening. Her er grunden til, at hun bruger EVOKE.
Travle dage bliver bliver til travle aftener for Carl, der elsker god mad og skøn musik. Efter at have prøvet mange forskellige høreapparater, er han nu endelig glad. Hør mere.

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig Widex nyhedsbrev og få tips, nyheder og tendenser om høretab og høreapparater.

Tilmeld dig her

Vælg land/region

Widex A/S
Nymøllevej 6
3540 Lynge
Danmark
Tlf. 44 35 56 00