naturlig lyd.
Ubesværet.


WIDEX ENJOY™

Når du tager høreapparaterne på om morgenen, forventer du at høre den bedst mulige lyd ubesværet og automatisk hele dagen lang. Gør dig klar til at nyde ENJOY. 

NYD REN, NATURLIG LYD − AUTOMATISK 

WIDEX ENJOY handler om at give dig en naturlig og ukompliceret lytteoplevelse. Hvert øjeblik skaber avanceret automatik den bedste lytteoplevelse for dig. Og giver dig ren og naturlig lyd.

Den gør, at din hørespecialist kan opfylde dine behov bedre end nogensinde før − fra dag ét. Du bruger derfor mindre tid på at finindstille tilpasningen af høreapparatet til fordel for mere tid på at leve livet.

HØR DET HELE
– BEKVEMT

Er du træt af at kæmpe for at høre, som du kunne engang? WIDEX ENJOY gør det lettere at føre samtaler i støjende omgivelser.

Avanceret teknologi sørger for, at kraftige lyde omkring dig ikke forvrænges. Du vil også kunne nyde de svage lyde i livet. Helt uden besvær.

BEVAR FORBINDELSEN

Hvis du synes om at tale i telefon eller lytte til podcasts, får du endnu mere glæde af ENJOY. Det er nemt at streame lyd fra smartphones til høreapparater.

Du kan streame lyd direkte fra din iPhone til høreapparaterne ved hjælp af 2,4 GHz-teknologi. Hvis du er bruger af en Android-telefon, kan du streame lyd via DEX audioudstyr.

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig Widex nyhedsbrev og få tips, nyheder og tendenser om høretab og høreapparater.

Tilmeld dig her

Vælg land/region

Widex A/S
Nymøllevej 6
3540 Lynge
Danmark
Tlf. 44 35 56 00