Nature

TILSLUTTET HØRELSE
HAR ALDRIG LYDT BEDRE

WIDEX BEYOND™ - KOMBINERER DET BEDSTE FRA BEGGE VERDENER

Widex' høreapparater giver dig allerede den bedste lyd. Nu får du også den bedste forbindelse til verden omkring dig.

Den nye Widex BEYOND™ tilbyder verdens bedste lyd i et høreapparat skabt til iPhone. Og med mange måder at tilslutte på gennem Bluetooth, DEX audioudstyr og teleslynger har din verden aldrig lydt så godt. BEYOND App fungerer også med Android telefoner.

Det er ikke underligt, at høreapparatbrugere har vurderet BEYOND til at være betydeligt bedre end tilsvarende løsninger.

SWIPE FOR FLERE DETALJER

BEYOND er det eneste made-for-iPhone høreapparat med en app, der bruger den velkendte swipe-funktion. Det betyder, at du hurtigt og nemt kan navigere gennem intuitive kommandoer og skærme. Og det giver dig en simpel måde at designe din egen hørelse og nyde fantastisk lyd.

HØR DET FULDE LYDBILLEDE

Du kan nemt gøre BEYOND appen til din egen. Tag eller vælg dine egne billeder for at vide hvilket program, du bruger. Eller tilføj din lokation, såsom din yndlingsrestaurant – og BEYOND vil automatisk huske dine indstillinger ved dit næste besøg. Det giver en personlig og god lydoplevelse.


HOLD FORBINDELSEN

At kontrollere dit høreapparat er mere simpelt end nogensinde – og ændre volumen og mute er kun et swipe væk. Derudover har BEYOND en bemærkelsesværdig lang batterilevetid, så du kan forblive forbundet i længere tid. Og du kan være rolig – med synlig batteristatus kan du undgå irriterende overraskelser, når du er ude.


ET NYT NIVEAU AF FORBINDELSE

BEYOND er det eneste høreapparat, der tilbyder dig mere end én måde at forbinde på. Med TRI-LINK™ teknologi er mulighederne uendelige. Du er ikke kun forbundet til din iPhone. Du er også forbundet til teleslynger, telefoner, fjernsyn og meget mere med DEX audioudstyr. På den måde kan du være forbundet - uanset hvor du er, eller hvad du laver.
DOWNLOAD DEN GRATIS BEYOND APP

ET LIV UDEN BEGRÆNSNINGER MED BEYOND

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig Widex nyhedsbrev og få tips, nyheder og tendenser om høretab og høreapparater.

Tilmeld dig her

Vælg land/region

Widex A/S
Nymøllevej 6
3540 Lynge
Danmark
Tlf. 44 35 56 00