WIDEX BLOG

Sommerpleje af høreapparater − tips til beskyttelse af høreapparater om sommeren

22-06-2018
26-08-2019

For de fleste er sommeren den bedste tid på året. Men for brugere af høreapparater kan de varme måneder give anledning til særlige udfordringer. Her er nogle tips til, hvordan du kan passe godt på dine høreapparater og få mest muligt ud af sommermånederne.
Power to the People
For de fleste af os betyder sommeren, at vi bruger mere tid på landevejen, ved stranden, til at nyde en picnic − eller bare at nyde udendørslivet. Husk at tage et ekstra sæt batterier med, uanset hvor du skal hen, så behøver du aldrig bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Solcreme: god til mennesker, ikke så god til høreapparater
Ingen bryder sig om at blive solskoldet. Så hvis du bruger meget tid ude i solen, er det en god idé at bruge solcreme. Men undgå solcreme på høreapparaterne. Solcreme indeholder olier og kemikalier, der kan beskadige høreapparaterne. Du kan med fordel påføre solcreme, før du tager høreapparaterne på.

Tør varme
Høreapparater er elektroniske enheder, der har det bedst, når de holdes tørre − selvom de er vandtætte. Det er en god idé at holde dem væk fra sved og fugt. Tag f.eks. en klud med dig, og brug den til at aftørre høreapparaterne et par gange om dagen.

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig Widex nyhedsbrev og få tips, nyheder og tendenser om høretab og høreapparater.

Tilmeld dig her

Vælg land/region

Widex A/S
Nymøllevej 6
3540 Lynge
Danmark
Tlf. 44 35 56 00