WIDEX BLOG
Kvinde med Widex Beyond høreapparat

Er høreapparater trådt ind i den digitale tidsalder?

09-08-2018
09-01-2020

"Når du køber et høreapparat i dag, køber du ikke kun noget, der gør det muligt for dig at høre, men også et apparat, som hjælper dig med at oprette forbindelse til både den virtuelle og den virkelige verden," siger audiolog Oliver Townend. "Du kan nu streame fra de gadgets, du bruger hver dag, direkte ind i ørerne gennem høreapparaterne."
 

De fleste ved, at høreapparater er kommet til at lyde bedre med årene, men mange er ikke klar over, at de nu giver endnu en fordel: konnektivitet. Verden er trådt ind i konnektivitetens tidsalder, og høreindustrien er med helt i front. 

"Når du køber et høreapparat i dag, køber du ikke kun noget, der gør det muligt for dig at høre, men også et apparat, som hjælper dig med at oprette forbindelse til både den virtuelle og den virkelige verden," siger audiolog Oliver Townend. "Du kan nu streame fra de gadgets, du bruger hver dag, direkte ind i ørerne gennem høreapparaterne."

Her er de seneste nyskabelser inden for høreindustrien:

- Høreapparater, der er beregnet til brug sammen med en iPhone, og som giver dig mulighed for at streame musik og telefonopkald direkte til høreapparaterne
- En intuitiv høre-app, som du kan bruge til at designe din egen hørelse ved at regulere lyd og skræddersy programmer 
- En enhed, der gør, at du kan høre dit TV gennem høreapparaterne, mens din partner samtidig lytter til TV-højttalerne
- En lille fjernbetjening, du kan bruge til at betjene høreapparaterne fra din lomme.
- En ultrakompakt enhed, der gør, at du kan streame opkald direkte til høreapparaterne fra næsten alle telefoner

Fordelen ved brug af iPhone

Da Apple introducerede den første generation af iPhones i 2007, var der ikke mange, som forudså, hvor meget smartphones ville komme til at revolutionere den måde, hvorpå vi interagerer med verden omkring os. iPhones er nu en fast del af de flestes hverdag. En nylig undersøgelse fra Pew Research Center viser, at 72 % af amerikanerne har en smartphone. 
Men en smartphone er kun smart, hvis ejeren kan se og høre den. Apple designede derfor tilgængelighedsfunktioner for personer med høretab, synsnedsættelse og motoriske problemer. 

For høreapparatbrugere betyder det bl.a.:

- Nem parring af høreapparatet med din smartphone
- Lydstyrkeregulering, direkte streaming og forudindstilling af lyd

Apps tager konnektivitet med iPhones til næste niveau, da du kan bruge dem til at betjene høreapparaterne og designe personlige stedsspecifikke lydindstillinger. Her ser vi nærmere på den nyeste app til høreapparater, som er beregnet til brug sammen med en iPhone og gør brug af telefonens intuitive swipe-funktion Bevar forbindelsen i den virkelige og virtuelle verden 

Konnektivitetsfunktioner og tilbehør tager ikke noget væk fra høreapparatets kernefunktion: at hjælpe mennesker med at høre godt. Tværtimod har ny teknologi bidraget til at gøre høreapparater endnu bedre til at skelne mellem tale og støj i støjende omgivelser.

Den nyeste høreteknologi giver:

- Bredere lydbilleder, så du både kan høre svage og kraftige lyde i ro og mag
- Reduktion af vindstøj, så du kan høre tale i selv de mest blæsende omgivelser
- Automatisk detektering af lyttemiljøer, så du hører den rigtige lyd på det rigtige tidspunkt og det rigtige sted.

En kombination af fantastisk lyd og fantastisk konnektivitet betyder, at høreapparater nu er helt i front i forhold til "wearable" teknologi," siger Townend. "Med moderne høreteknologi kan du bevare forbindelsen til både den virkelige og den virtuelle verden – hvor som helst, når som helst."Er du blevet nysgerrig på mere? Læs mere om WIDEX nyeste digitale høreapparat, EVOKE – verdens første intelligente høreapparat

 

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig Widex nyhedsbrev og få tips, nyheder og tendenser om høretab og høreapparater.

Tilmeld dig her

Vælg land/region

Widex A/S
Nymøllevej 6
3540 Lynge
Danmark
Tlf. 44 35 56 00