Milepæle

Widex har en lang tradition for at at være på forkant med banebrydende teknologi. Udforsk, hvordan vores høreapparater, tilbehør og tinnitusløsninger har udviklet sig over de sidste seks årtier.

Fortab dig i de gamle minder med medgrundlæggeren Erik Westermann
Da Christian Tøpholm og jeg først kom op med idéen om at starte vores egen høreapparatsvirksomhed, havde vi aldrig forestillet os, hvor stort det skulle vise sig at blive…
2016
FASHION MINI: et lille bag-øret-høreapparat, der på trods af dets størrelse leverer brugeren UNIQUE lyd

APPLE WATCH™ APP: COM-DEX app er nu tilgængelig i en Apple Watch™ app version. Det tillader brugere diskret at kontrollere deres COM-DEX med et tryk på en knap på deres håndled.
2015
WIDEX UNIQUE: den nye høreapparatserie, der tager digital behandling til et helt nyt niveau for at indsamle mere lyd end noget andet høreapparat på markedet.

COM-DEX:
en stilfuld, håndfri kommunikationsenhed, som streamer højkvalitets lyd fra mobiltelefoner til høreapparater.

CROS FUSION:
CROS FUSION er en lille og mere diskret løsning til ensidig døvhed, som bruger tre gange mindre batteri end andre trådløse CROS løsninger.

FASHION POWER: Et nyt kraftigt bag-øret-høreapparat, som er designet til at give kraftig hørefunktion uden at gå på kompromis med lyden.2014
WIDEX EASYWEAR: En banebrydende ny wire-, højttaler- og eartip-løsning til RIC/RITE-høreapparater.

DREAM CIC MICRO: Et ultramini helt-inde-i-øret-høreapparat (CIC) med ultimativ diskretion.

UNI-DEX: En plug-and-play enhed, der bæres om halsen, og som streamer lyd fra mobiltelefoner (eller fra andre enheder med jack-stik) til høreapparater.


2013
WIDEX CROS: CROS er designet til personer med ensidig døvhed, og det transmitterer lyde trådløst fra brugerens døve øre til øret med bedre hørelse.

WIDEX DREAM:  en ny høreapparatserie med det absolut nyeste inden for avanceret høreapparatteknologi. DREAM sætter en helt ny standard for høreapparater.


2012
ZEN2GO: En tinnitusbehandlingsenhed til alle dem, der lider af tinnitus. Bruger det revolutionerende Zen program fra Widex

IIC: Det ultimative usynlig-i-øregangen-høreapparat uden sammenføjede dele eller hårde kanter – en helt igennem usynlig løsning.

MENU


2011
WIDEX SUPER: Et superkraftigt RITE-høreapparat (med højttaler i øret) til dig, der har svært eller meget svært høretab.
2010
WIDEX BABY440: Verdens første høreapparat designet specielt til babyer.
2009
CLEAR440: Widex’ første fuldkomment trådløse høreapparat.

WidexLink: Patentbeskyttet trådløs teknologi, der er specielt designet til høreapparater

DEX audioudstyr: Et sortiment af trådløst tilbehør, som forbinder høreapparater med mobiltelefoner, tv og radio, fjernbetjeninger og fastnettelefoner.


2008
Passion: Verdens mindste højttaler-i-øret-høreapparat (RIC) – kun 21 mm i diameter.

mind440:
Det første høreapparat med de banebrydende ZEN toner, som hjælper brugerne med at slappe af, og som har dokumentation for at kunne hjælpe med at håndtere virkningerne af tinnitus.

NanoCare: Et unikt voksfiltersystem, som er baseret på nanoteknologi, som Widex har patent på, og som forbedrer høreapparaternes funktionalitet og øger deres produktlevetid.  
2005
Inteo: Verdens første høreapparat, der giver brugerne en skræddersyet lydoplevelse.
1995
Senso: Verdens første 100 % digitale i-øret-høreapparat (ITE) – intet mindre end en revolution. I 2005 angiver CNN moderne, digitale høreapparater som en af de 25 største innovationer inden for de sidste 25 år. 
1990
CAMISHA (Computer aided manufacturing of individual shells for hearing aids): Banebrydende og patenteret teknologi fra Widex, som vender op og ned på den måde skaller, ørepropper og eartips fremstilles på i hele branchen.    
1988
Quattro Q8: Det første digitalt programmerbare høreapparat med fjernbetjening.
1956
Widex 561: Widex’ første høreapparat – en elegant lommemodel!

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig Widex nyhedsbrev og få tips, nyheder og tendenser om høretab og høreapparater.

Tilmeld dig her

Vælg land/region

Widex A/S
Nymøllevej 6
3540 Lynge
Danmark
Tlf. 44 35 56 00